OVER FAMILY Uitgeest

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Uitgeest

Blijf gezellig eten bij Family Uitgeest of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Uitgeest ben je altijd welkom. Jacqueline en haar team maken graag iets lekkers voor klaar. “Blijf gezellig een hapje eten in ons eethuis, neem jouw favoriete Family maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten of laat het gemakkelijk thuis bezorgen; het kan allemaal. 

Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je komt om te lunchen, een lekker kopje koffie of om met elkaar s ’avonds een hapje te eten bij Family Uitgeest ben je aan het juiste adres. Ook voor catering kan je altijd bij ons terecht. Zo hebben wij een ruime keuze uit maaltijden en broodjes. Of heb je onze frites specials of burgers al eens geprobeerd? Ook die zijn erg lekker en weer eens wat anders dan een patatje met een kroket! We bereiden al onze gerechten en maaltijden met liefde en passie, zodat je altijd alleen het lekkerste krijgt. 

Ken je Burger Chef al? Hiermee stel jijzelf jouw gewenste premium burger samen. Met verse ingrediënten maken wij een heerlijke en unieke burger voor jou. Welke combinatie is jouw favoriet? Kortom, bij Family Uitgeest staat onze gast echt centraal. 

Daarnaast staan wij in Uitgeest en omstreken erg bekend om onze bezorging en catering. Wil je ‘s middags op kantoor een aantal broodjes bestellen? Of misschien een schaal bittergarnituur op de vrijdagmiddag? Bedenk het maar, en wij komen het bij je brengen! 

Onderneemster Jacqueline is voor velen een bekend gezicht in Uitgeest. Met haar jarenlange ervaring en gastvrijheid staat zij voor iedereen klaar. 

Tot snel bij Family Uitgeest! 

“De absolute aanrader, zijn onze premium burgers van slagerskwaliteit. Met Burger Chef, stel jijzelf je favoriete burger samen. Welke combinatie is jouw favoriet? We maken ‘m graag voor je!” 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Uitgeest staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion