Werken bij Family Uitgeest

Join the Family

KOM JIJ ONS FAMILY TEAM VERSTERKEN?

Bij Family Uitgeest ben je altijd welkom. Jacqueline en haar team maken graag iets lekkers voor klaar. “Blijf gezellig een hapje eten in ons eethuis, neem jouw favoriete Family maaltijd mee naar huis om er thuis van te genieten of laat het gemakkelijk thuis bezorgen; het kan allemaal. 

Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je komt om te lunchen, een lekker kopje koffie of om met elkaar s ’avonds een hapje te eten bij Family Uitgeest ben je aan het juiste adres. Ook voor catering kan je altijd bij ons terecht. Zo hebben wij een ruime keuze uit maaltijden en broodjes. Of heb je onze frites specials of burgers al eens geprobeerd? Ook die zijn erg lekker en weer eens wat anders dan een patatje met een kroket! We bereiden al onze gerechten en maaltijden met liefde en passie, zodat je altijd alleen het lekkerste krijgt. 

Ken je Burger Chef al? Hiermee stel jijzelf jouw gewenste premium burger samen. Met verse ingrediënten maken wij een heerlijke en unieke burger voor jou. Welke combinatie is jouw favoriet? Kortom, bij Family Uitgeest staat onze gast echt centraal. 

Daarnaast staan wij in Uitgeest en omstreken erg bekend om onze bezorging en catering. Wil je ‘s middags op kantoor een aantal broodjes bestellen? Of misschien een schaal bittergarnituur op de vrijdagmiddag? Bedenk het maar, en wij komen het bij je brengen! 

Onderneemster Jacqueline is voor velen een bekend gezicht in Uitgeest. Met haar jarenlange ervaring en gastvrijheid staat zij voor iedereen klaar. 

Tot snel bij Family Uitgeest! 

Lees meer

WERKEN BIJ FAMILY

Wij zoeken Family members!

  • Flexibele werktijden
  • Werken met je vrienden
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Lekker geld verdienen
  • Goede werkervaring voor de rest van je loopbaan

ONZE VACATURES

Join the Family

Sfeermaker

Ben jij een echte sfeermaker zowel in de keuken als aan tafel bij onze gasten? Dan zijn wij op zoek naar jou reageer snel en kom ons Family team in Uitgeest versterken.

Bezorgkoning(in)

Wij zoeken een ware gangmaker, die de gang erin houdt. Bezorg jij straks de lekkerste Family gerechten bij onze gasten thuis? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Bezorgkoning(in).